EU Foredrag

Andreas Marckmann Andreassen
Andreas Marckmann er freelancejournalist. Han er fast tilknyttet fagbladet Journalisten og har skrevet en række artikler om danske mediers dækning af EU. Andreas Marckmann skriver ogs&ari...»

Foredrag af Andreas Marckmann Andreassen: Journalister er ikke onde | Pressefriheden under pres i EU
Bjørn Elmquist
Som cand. jur. var jeg 7 år i udenrigsministeriet, heraf ca. halvdelen som diplomat ved EU (dengang EF) i Bruxelles. Fra 1971 til 1976 var jeg Danmarks Radio og TV's EU(EF)-korrespondent, heraf ...»

Foredrag af Bjørn Elmquist: EU foredrag
Bo Lidegaard
Chefredaktør for Politiken. Fra 2005-2011 departementsråd i Statsministeriet, først chef for udenrigsområdet siden for klimasekretariatet. Indgående kendskab til det p...»

Foredrag af Bo Lidegaard: Danmark i Europa - et historisk perspektiv
Brigitte Alfter
Freelance journalist i København, har arbejdet med europæiske emner i mere end et årti. Dagbladet Informations korrespondent i Bruxelles 2004-2008. Medstifter af www.farmsubsidy.or...»

Foredrag af Brigitte Alfter: Det der med åbenheden… | Hvad vil du med Europa?
Britta Thomsen
Medlem af Europa-parlamentet for Socialdemokraterne. I 2004 blev jeg første gang valgt til Europa-parlamentet, og jeg sidder nu på min anden valgperiode. Da jeg blev valgt i Europa-parl...»

Foredrag af Britta Thomsen: Britta Thomsen
Christian Juhl
Medlem af Folketinget for Enhedslisten. Valgt ind i 2011 i Sjællands Storkreds. Tidligere formand for 3F Silkeborg fra 1998-2011, og aktiv i EU-debatten og i debat om internationale spørg...»

Foredrag af Christian Juhl: EU og 3. verden | EU og arbejdsmarkedet / velfærd | EU og konfliktretten
Christoffer Kølvraa
Adjunkt på Afdeling for Europastudier, Institut for Historie og Områdestudier, Aarhus Universitet. Uddannet som Historiker. Har undervist og forsket i Europæisk identitet i flere &a...»

Foredrag af Christoffer Kølvraa: EU's fædre og deres kanonisering
Derek Beach
Lektor i Statskundskab, Forsker i EU integration, særligt i ændringer af EU traktater (Amsterdam, Maastricht, Lissabon), samt i folkeafstemninger. Jeg har afholdt foredrag om mange forske...»

Foredrag af Derek Beach: EU som politisk system
Emilie Turunen
Medlem af Europa-parlamentet for SF siden sommeren 2009. Ung kvindelig politiker med mod på at bide skeer med EU systemet og med social uretfærdighed i Europa. Arbejds...»

Foredrag af Emilie Turunen: Et socialt Europa? | Ungdomsarbejdsløshed - en tabt generation?
Freddy Blak
Tidligere regionsrådsmedlem i Region Sjælland, opstillede for sit eget parti Blaklisten. Medlem af Europaparlamentet fra 1989-2004...»

Foredrag af Freddy Blak: Mennesker jeg mødte i EU
Hanne Dahl
Frimenighedspræst, cand theol., tidligere medlem af EU-Parlamentet. Aktiv kommentator, skribent og foredragsholder. Har gennem mange år arbejdet med politik, etik og socialhistorie. Stor ...»

Foredrag af Hanne Dahl: Frihed | Rundvisning i EU's maskinrum | Velfærdskultur
Jakob Nielsen
Indlandsredaktør på Politiken (siden 2010). Tidligere korrespondent i Bruxelles for både Information og Politiken (1998-2001). Tidligere politisk redaktør på Politiken ...»

Foredrag af Jakob Nielsen: EU i pressen | Forbehold for begyndere
Jens Rohde
Gruppeformand for Venstres gruppe i Europa-Parlamentet. Næstformand i Udvalget for Industri, Forskning og Energi samt suppleant i Udvalget for Borgernes Rettigheder, Retlige og Indre Anliggender...»

Foredrag af Jens Rohde: Europa som skæbnefællesskab - med eller uden ansvar!
Jens-Peter Bonde
Forfatter, redaktør af euabc.com, medlem af Europa-Parlamentet fra 1979 - 2008, heraf 17 år som gruppeformand,...»

Foredrag af Jens-Peter Bonde: Bonde - kritiker og reformator | Demokrati og EU | Fyrre års arbejde med EU | Lissabontraktaten | Sådan kan du få indflydelse i EU | Sådan lovgiver EU
Jeppe Kofod
Medlem af Folketinget og Socialdemokraternes udenrigspolitiske ordfører. Valgt første gang til Folketinget i 1998. (Bornholm). Har en række internationale tillidshv...»

Foredrag af Jeppe Kofod: EU som global udenrigspolitisk spiller
Jesper Jespersen
Professor i makroøkonomi ved Roskilde Universitet. Underviser i makroøkonomisk teori og metode og dens anvendelse på konkrete problemstillinger, bl.a. europæisk økonom...»

Foredrag af Jesper Jespersen: Europæisk økonomisk samarbejde
Klaus Hækkerup
Tidligere medlem af Folketinget fra 1988-2011. Var medlem af Finansudvalget, Skatteudvalget og Trafikudvalget, stedfortræder i Udenrigspolitisk Nævn. Jeg har en kritisk holdning til udvikl...»

Foredrag af Klaus Hækkerup: En kritisk røst i EU
Lars Abel
Cand.merc. i international økonomi og virksomhedsledelse med speciale i EU Indehaver af Europa-Konsulenterne – Public Affairs Eksterne lektor i Europæiske Studier - Copenhagen Bus...»

Foredrag af Lars Abel: EU foredrag
Lave K. Broch
Jeg er kampagnekoordinator for Folkebevægelsen mod EU, en af to ordførere for Radikalt EU-kritisk Netværk og medlem af bestyrelsen i tænketanken NyAgenda. Deruover er jeg ogs&...»

Foredrag af Lave K. Broch: Er EU et fredsprojekt?
Lene Sjørup
Lene Sjørup er Ph.D. i teologi. Hun har fulgt Vatikanets globale politiske ind- og udspil siden FN's kvindekonference i Beijing i 1995....»

Foredrag af Lene Sjørup: Lobbyer Den katolske Kirke i EU?
Næste >>
Vis foredrag på hver side